Våra cyklar

Åsa Marint och Fritid

Uthyrning av

Cyklar och Kajaker

Våra Cyklar

Touringcykel

Våra Touringcyklarfrån GIANT är perfekta för dig som vill åka på cykelsemester eller bara vill ha en lättrampad cykel för en dagsutflykt. Den har 24 växlar och lättrullade däck som ändå är tillräckligt breda för att kunna köra på grusväg. Ramen är av compactmodell, vilket innebär att man får stabiliteten som en herr cykel och bekvämligheten som en damcykel. Utrustad med pakethållare, stöd, batteribelysning och lås blir denna cykel den perfekta semestercykeln. OBS,EJ FOTBROMS.

Mountainbike

Våra mountainbike kommer från GIANT och passar den som under semestern inte alltid vill hålla sig på vägen utan gärna undersöker en skogsstig. Den har skivbromsar och kombipedaler med vanlig pedal på ena sidan och SPD på andra sidan. Denna cykel lämpar sig dock sämre än touringcykeln till en längre cykelsmester då den saknar pakethållare och stöd. OBS, EJ FOTBROMS

Stadscykel

Våra stadscyklar är bekväma och lättcyklade med 3-växlar. Cyklarna är utrustade med pakethållare, cykelkorg, stöd och lås. Detta gör cykeln perfekt för kortare dagsutflykter med fikakorgen och badkläderna i cykelkorgen. Dessa cyklar har dessutom fotbroms.

Barncyklar

Vi har 2 storlekar på barncyklar.

Den ena är 24 tums Mountainbike från GIANT som har 21 växlar. Den har dämpad framgaffel men saknar pakethållare fotbroms.

Vår 20 tumsmodell kommer från MARVIL .En populär cykel med Shimano Nexus 3 växlar och fotbroms med skärmar, pakethålllare, kedjeskydd, fot och handbroms på framhjulet.

Stadscykel