Kajakuthyrning

Åsa Marint och Fritid

Uthyrning av

Cyklar och Kajaker

Kajakuthyrning

 

Våra kajaker

Vi har både stabila och lättpaddlade kajaker för nybörjare och kajaker för den lite mer vane paddlaren. Förutom enmanskajaker så har vi också Familjekajaker. Dessa kan beskrivas som en tvåmanskajak där den bakre sittbrunnen är förlängd så att det blir en sittplats till med ryggen åt färdriktningen, vilket gör den lämplig för 2 vuxna och 1 barn eller 1 vuxen och 2 barn. Den fungerar bra som tvåmanskajak och då får man dessutom lite extra utrymme för packning.

 

Priser och villkor

 

Hyra av 1 manskajak

1 dygn 300 kr

2 dygn 500 kr

3 dygn 600 kr

1 vecka 1000 kr

 

Hyra av Familjekajak

1 dygn 500 kr

2 dygn 750 kr

3 dygn 950 kr

1 vecka 1400 kr

 

Hyra av hållare för takräcke vid samtidig hyra av Kajak

1 dygn 40 kr

2 dygn 60 kr

3 dygn 80 kr

1 vecka 100 kr

 

Utkörning och hämtning (priset är per tillfälle oavsett antal kajaker)

Åsa, Frillesås 400 kr (vid veckohyra ingår utkörning och hämtning i Åsa/Frillesås)

Övriga Kungsbacka 800 kr

Varberg 800 kr

För pris till andra orter kontakta oss

 

I priset ingår kajak, paddlar, flytväst. Till enmanskajaker ingår också sittbrunnskapell. Utkörning och hämtning sker mellan kl 19-21. Finns önskemål om annan tid eller annan hyreslängd försöker vi självklart lösa det. Vid utkörning eller hämtning vid annan tid än mellan kl 19-21 tillkommer 100 kr på hyrespriset. Kajakvagn ingår i hyrespriset när ni hämtar kajaken hos oss. Ring gärna först så att vi säkert är på plats när ni kommer.

All uthyrning sker på egen risk. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning om vi bedömer att kunden utsätter sig för en Risk under rådande förhållande.

Flytväst skall alltid användas vid paddling.

 

Betalning

Betalning sker vid hyresperiodens början med Swish, kort eller kontanter. Observera att legitimation alltid måste uppvisas .

 

Bokning

Bokning sker via telefon eller e-post. Bokning via e-post är genomförd först efter att vi skickat bekräftelse.

Tel 0733-44 24 33

jan@asamarintochfritid.se

 

Våra kajaker

Vi har för närvarande 3 olika kajakmodeller för uthyrning (se bilder nedan).

 

Den rödvita är en familjekajak där man kan vara 2 vuxna och ett barn eller 1 vuxen och 2 barn. Familjekajaken är en allroundkajak som är mycket stabil så att man skall känna sig säker när man har med barn i kajaken.Paddlingsegenskaperna gör att kajaken lämpar sig bäst i lugna vatten. Är man 2 personer får man bra utrymme då man även kan använda det tredje sätet för packning eller kanske fiskeutrustning. Kajaken är så stabil att det fungerar bra att fiska från den.

 

Den röda enmanskajaken är en lättpaddlad havskajak som är lämplig om man är nybörjare. Den är 450 cm lång och 65 cm bred vilket gör den stabil samtidigt som den går fint i vattnet.

 

Den gula enmanskajaken är något längre än den röda (505 cm) och något smalare (60 cm). Det gör den något mer rank men snabbare än den röda. För att man skall känna sig trygg i den gula är det bra om man har paddlat någon gång tidigare. Den är också utrustad med roder.